Tedarik Zinciri Yönetimi İkinci Öğretim Tezsiz YLP 2017-2018 Güz Dönemi Haftalık Ders Programı aşağıda sunulmaktadır, linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2017-2018-tzy-ylp-ikinci-ogretim-guz-donemi-ders-programi

Not: (Yeni öğrenciler) Programa yeni başlayan arkadaşlar yeni mevzuat doğrultusunda hafatada 5 ders (3 Zorunlu + 2 Seçimlik) seçmek durumundadır. İki dönemde dersler tamamlanacaktır.
SEÇİMLİK DERSLERİMİZ: Yeni başlayan arkadaşlarımız SİSTEM üzerinde Sözleşme Hukuku (S) ve Müzakere Teknikleri (S) derslerini işaretleyeceklerdir.

Bu arkadaşlarımız Bahar döneminde ise Proje Yönetimi (S) ile Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Yayın Etiği (S) derslerini alabileceklerdir.
Program ücreti 5 ders üzerinden yatırılacaktır.

Program Koordinatörü: Prof. Dr. Murat Erdal merdal@istanbul.edu.tr
Asistanımız Arş. Gör. Sedat Boyacıoğulları sedat.boyaciogullari@istanbul.edu.tr