Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosu

Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosunun işleyiş sistemi aşağıda belirtilmiştir. Öğrencilerimizin büro ile ilgili işlemlerinden daha fazla verim alabilmeleri için bu sisteme göre hareket etmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimizin öğrenimleri süresinde ihtiyaçları olan paso (İ.E.T.T. kartı) ve kimlik kartı çıkartabilmeleri için idare tarafından verilen süre zarfında ilgili işlemleri yapmaları gerekmektedir. Ayrıca çeşitli nedenlerle gereken (çocuk yardımı, kredi ve burs işlemleri, staj belgesi, transkript vb.) öğrenci belgesi alabilmeleri için yapılması gereken işlemlerle ilgili açıklama aşağıdaki gibidir.

1. Fakültemiz Öğrenci Bürosu iki odadan oluşmaktadır:

Birinci Odada: Öğrencilerimizin her türlü işlemleri için başvuru yapmaları gereken yerdir.
İkinci Oda: Öğrencilerden gelen dilekçelerin ve diğer büro işlemlerinin büro çalışanları tarafından değerlendirildiği yerdir.
Bu nedenle öğrencilerin ikinci odaya bu tip işlemler için geçmemeleri gerekmektedir.

2. Birinci odada öğrencilerin dilekçe verme ve diğer işlemleri için belirlenen çalışma saatleri de şu şekildedir:

Sabah : 09.00 – 12.00
Akşam : 13.00 – 15.00

3. Öğrencilerimiz öğrenci belgesi ihtiyaçlarını dilekçe verdikleri günün ertesi günü saat 14.00’ten sonra transkriptler için iki gün arayla saat 14.00’ten sonra alabileceklerinden taleplerini bu doğrultuda yapmaları gerekmektedir.

4. Öğrenci İşleriyle ilgili diğer tüm sorularınız için Öğrenci İşleri Şefi

28 Şubat 2012