SBF’de Spor

Siyasal Bilgiler Fakültesi Spor Kulübü, Üniversite ortamı içerisine giren öğrencilerin derslerinin yanında boş zamanlarını değerlendirebilmeleri, yeni arkadaşlar kazanmaları ve sosyal aktivitelerini canlandırabilmeleri amacıyla, çeşitli branşlarda öğrencilere spor yapma imkanı sağlamaktadır. Faaliyetlerini İstanbul Üniversitesi Spor Birliği Kulübü bünyesinde yürüten Siyasal Bilgiler Fakültesi Spor Kulübü, öğrencilerin gönüllü katılımları ile yürütülmektedir.

Futbol, basketbol, voleybol, satranç ve masa tenisi gibi dallarda bireysel ve takım olarak spor yapabilme imkanı sunan kulübümüzde, her branş için oluşturulan bayan ve erkek takımlar, İstanbul Üniversitesi’nin düzenlediği Spor Şölen’lerinde Fakültemizi temsil etmektedir. Branşlarında başarılı olan sporcularımız İstanbul Üniversitesi’ni temsil eden takımlara seçilme şansı bularak, Ulusal ve Uluslararası düzeyde yapılan karşılaşmalarda Üniversitemizi temsil etmektedir.

28 Şubat 2012