Tedarik Zinciri Yönetimi Yüksek Lisans Programı Başvuru Koşulları

İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği başvuru koşulları geçerlidir.

Tedarik Zinciri Yönetimi Yüksek Lisans Programı için

2013-2014 Bahar Yarıyılı Başvuru Tarihleri Aralık Ayı Sonunda Belli Olacaktır. Yarı dönemde sadece ikinci öğretim yüksek lisans programı için öğrenci alınmaktadır.

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞVURULARINDA ARANAN KOŞULLAR

ALES puanının en az 55 (ellibeş), Yabancı Dil puanının en az 50 (elli) olması gerekmektedir. Merkezi Yabancı Dil sınavına girmemiş adaylar için üniversitemizin yabancı dil sınavına girme imkanı bulunmaktadır. Yabancı Dil sınav tarihi ve yeri Sosyal Bilimler Enstitüsü tarafından belirlenen yer ve tarihtir.

Adayların değerlendirilmesinde:

ALES puanının %50’si

Yabancı Dil Puanının %10’u

Lisans Bitirme Derecesinin %20’si

Mülakat Notunun % 20’si alınarak hesaplanacak başarı puanının en az 65 olması şartı aranır.

TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ II.ÖĞRETİM TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI BAŞVURULARINDA ARANAN KOŞULLAR

ALES ve Yabancı Dil puanı aranmaz.

03 Eylül 2013